Jield is een full-service internetbureau en is al meer dan 10 jaar actief is op het gebied van web-development, applicatieontwikkeling en serverbeheer. Wij leveren aan onze opdrachtgevers hoogwaardige websites geschreven in HTML5 die voldoen aan de nieuwste standaarden en uiteraard geschikt zijn voor zowel normale PC’s als alle mobiele devices.

Onze diensten-pakket omvat zowel de inventarisatie, de realisatie en exploitatie van de website. Voor het ontwerpen van uw unieke huis-stijl en website maken we gebruik van de diensten van Studio Kraft in Veldhoven.

Naast het ontwikkelen van websites zijn we vooral gespecialiseerd in het ontwerp en bouw van database applicaties. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste frameworks zodat we in korte tijd de meeste complexe wens kunnen realiseren. Uiteraard denken we ook mee in het ontwikkelproces en geven we advies bij het ontwerp van de applicatie. Daarnaast kunt u de ontwikkeling altijd online volgen om al heel snel de eerste resultaten te kunnen bekijken en waar nodig van feedback te voorzien

Wanneer een website of web-applicatie is opgeleverd bieden we vanzelfsprekend passende onderhoudscontracten om kleine wijzigingen en backups en updates voor onze rekening te nemen. Zo bent u altijd verzekerd van een up-to-date website die bovendien beveiligd is tegen hackers andere calamiteiten. Het hebben van een goede backup is een belangrijke verzekering voor uw online gegevens

Tot slot leveren wij ook passende hosting en verzorgen wij een eventuele migratie van uw huidige domeinnaam en website naar een andere hosting-provider. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om een complete web-cluster op te zetten in de cloud zodat uw website altijd beschikbaar is, ook bij grote bezoekersaantallen.