Om de modernste applicaties te kunnen ontwikkelen maken we gebruik en hebben we ervaring met de volgende technieken

  • Zend Framework 1 en 2
  • Doctrine 2
  • Twig
  • Interactie met betaaldiensten als iDeal en Paypal
  • Bootstrap 3
  • jQuery
  • Angular

Wanneer u behoefte heeft een een op maat gemaakte web-applicatie om bijvoorbeeld uw interne bedrijfsprocessen te automatiseren dan maken wij gebruik van het Zend Framework 2. Dit is een hoogwaardig PHP framework welke in staat is om feitelijk alle processen te borgen in een web-applicatie. Op die manier kunnen alle gebruikers, zowel intern als extern, gebruik maken van de diensten.

Jield heeft ervaring in zowel het MKB maar ook in grote industriƫle omgeving of onderzoeksgroepen en neemt deze ervaring mee in elke nieuwe applicatie. Hierdoor kunnen wij u helpen in het opzetten van de beste applicatie die snel door de gebruikers geaccepteerd zal worden.

Naast het Zend Framework gebruiken we Doctrine 2 voor de interactie met de achterliggende database en Twig voor het maken van de mooiste interfaces. Dit alles in de nieuwste HTML5 standaard gebruik makend van het CSS3 in de vorm van Bootstrap. Dit zorgt ervoor dat uw applicatie niet alleen op uw computer werkt maar ook op uw tablet en mobiele telefoon. Dit alles zonder een extra investering.

Ook implementeren we waar nodig jQuery en Angular om de web-applicatie de beste gebruikers-ervaring te geven.

De totstandkoming van een dergelijke applicatie verloopt altijd eerst via een vrijblijvend gesprek waarin we de vragen en wensen in kaart brengen en vertalen in een passende offerte. Na acceptatie van de offerte wordt de ontwikkeling gestart op een afgeschermd stuk internet zodat u altijd de ontwikkeling van uw eigen applicatie kunt volgen en waar nodig bijsturen. Na oplevering van de eerste versie en het laten uitvoeren van de benodigde testen wordt het systeem in productie gebracht en de eerste tijd nauwlettend opgevolgd.