Serverbeheer

Jield heeft ervaring met de volgende technieken voor het beheer van servers

  1. OpenStack
  2. Linux (Debian, Ubuntu en CentOS)
  3. NGINX en Apache
  4. PHP5, PHP7
  5. MySQL, Percona
  6. HAproxy
  7. Git
  8. SolR
  9. Redis

Deze technieken maken het mogelijk om zowel eenvoudige websites als zeer complexe en HA websites op een robuuste manier online te houden. De inzet van NGINX en HaProxy samen met Percona biedt de mogelijkheid tot load-balancing en schalen van uw serverpark. Het gebruik van OpenStack biedt tevens ongeƫvenaarde mogelijkheden voor het onderhouden van uw serverpark.

Met de inzet van een aparte zoekmachine op basis van SolR kunt u uw applicatie voorzien van krachtige search die alle moderne zoek-functies bevat. Door het gebruik van een caching-server op basis van redis zal de performantie van uw website dusdanig hoog blijven dat deze altijd razendsnel aanvoelt ongeacht het aantal bezoekers.

Alle servers worden vanzelfsprekend in backup genomen en bij gebruik van een onderhoudspakket ook voorzien van de nieuwste updates. Op deze manier is uw serverpark altijd up-to-date en beschermd tegen aanvallen van buitenaf.

Onderhoud

Wanneer een website of webapplicatie is opgeleverd bieden we vanzelfsprekend passende onderhoudscontracten om kleine wijzigingen, backups en updates voor onze rekening te nemen. Zo bent u altijd verzekerd van een up-to-date website die bovendien beveiligd is tegen hackers of andere calamiteiten.